Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011
Άλμα ζωής

Η ζωή είναι αγώνας δρόμου.

Greece Race for the Cure: Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:00 στο Ζάππειο η οργάνωση ‘Αλμα Ζωής- Πανελλήνιος σύλλογος γυναικών με καρκίνο του μαστού δίνει ραντεβού για ένα αγώνα δρόμου 4χλ ή ένα περίπατο 2χλ.

Στον 1ο αλλά και στον 2ο Αγώνα Greece Race for the Cure® συμμετείχαν 5.000 και 8.000 άτομα αντίστοιχα! Γυναίκες, άντρες και μικρά παιδιά έλαβαν μέρος στον Αγώνα Δρόμου και στον Περίπατο με σκοπό να αφυπνίσουν τον κόσμο για τον καρκίνο του μαστού και να ενωθούν όλοι μαζί για να τρέξουν για τη ΖΩΗ!

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τον Αγώνα διατέθηκαν για την εκπόνηση ενός Προγράμματος Ενημέρωσης για την αξία της πρόληψης – έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού σε νέες γυναίκες ηλικίας 20 – 39 ετών, σε συνδυασμό με την παροχή δωρεάν κλινικών εξετάσεων. Οι εξετάσεις έγιναν σε συνεργασία με την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού (ΕΧΕΜ). Επίσης, από τα έσοδα χρηματοδοτήθηκαν οι Ψυχοθεραπευτικές Ομάδες που λειτούργησαν στο «Άλμα Ζωής» το 2011.

Φέτος, πάνω από 1,6 εκατομμύριο άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, σε περισσότερες από 140 πόλεις του κόσμου, θα δώσουν με τη συμμετοχή τους στον Αγώνα, μια κοινή υπόσχεση:

ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί!

Η συμμετοχή είναι €5.

Για να κάνετε εγγραφή επισκεφτείτε το site www.almazois.gr/race2011

Γίνε κι εσύ ουσιαστικός κρίκος στην αλυσίδα της εκστρατείας με την αγορά του συλλεκτικού βραχιολιού Pandora. Θα πωλείται 1,2 Οκτωβρίου στο Ζάππειο στο stand τηςPandora.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου