Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012








ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..... ΚΑΙ
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ.....ΟΤΙ, ΑΞΙΖΕΙ, ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ...!!

9 σχόλια:

  1. Πανέμορφο το λουλουδάκι σου!!!
    Ό,τι αξίζει μένει στη ζωή μας...?
    Έχω τις αμφιβολίες μου...
    Καμιά φορά, πράγματα που αξίζουν έρχονται στη ζωή μας, αλλα φεύγουν, γιατί ο χαμός τους έχει να μας διδάξει περισσότερα απο την παρουσία τους...
    Καλή σου μέρα! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΙΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΕΚΔΟΧΗ ΣΟΥ!!ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ...ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ!!ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΦΑ Η ΒΗΤΑ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΕΥΓΕΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ!!ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΟΣΟ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΕΡΤΙΜΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ.ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΗ !!!!ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑΑΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω οτι άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου ε; :-)
    Ίσως να έχεις δίκιο... ίσως ο,τι μένει, αυτό αξίζει...
    Ίσως όμως, να προσπάθησε και ο άλλος απέναντί μας, αλλα εμείς να μην καταλάβαμε αυτή τη προσπάθεια..
    Ποιός ξέρει; Ας ελπίσουμε οτι δεν χάσαμε απο τη ζωή μας το όντως ουσιαστικό..
    ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΩΣΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ!!ΚΟΙΤΑ ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ..ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΖΗΤΗΜΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΙΛΤΡΑΡΩ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...
    ( ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
    ''Η φανταχτερή ποσότητα εις βάρος της ακριβής ποιότητας ήταν πάντα για τον κόσμο ένα δίλημμα..'')
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΛΗΜΜΑ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Τόνια!
    Σκέφτομαι ακριβώς όπως περιέγραψες και πράττω ακριβώς όπως περιέγραψες...
    Αλλα συν τοις άλλοις, επιμένω να κρίνω τον εαυτό μου για ό,τι συμβαίνει γύρω μου... π.χ. για να μου φέρθηκε ο άλλος έτσι, εγώ κάτι θα έκανα και το προκάλεσα...
    Είναι μια επιλογή που έχω κάνει, γιατί προτιμώ να διορθώνω τον εαυτό μου, παρά να μειώνω το πρόσωπο που έχω αγαπήσει. Γιατί εαν μειώνω τον άλλο, μειώνω τα συναισθήματά μου.
    Γι'αυτό, πάντα, όσες προσπάθειες κι αν έχω κάνει, πάντα αναρωτιέμαι, μήπως έμενε να κάνω και κάτι ακόμα;
    Αλλα, πάλι, σε όλα χρειάζεται αμοιβαιότητα. Αν ο απέναντί μας άνθρωπος δεν προσπαθεί εξίσου, δεν μπορεί να υπάρξει σχέση, φιλική ή ό,τι άλλο..
    Μπορεί να είμαι λάθος.. η πορεία θα δείξει.. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΦΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΙΔΙΟΙ.ΑΡΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ.(ΕΔΩ ΟΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ).ΑΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ,ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ,ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΒΑΣΙΚΟ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ(ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ)ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΑΘΕΙ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ.ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΦΤΑΙΞΕΣ ΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΜΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΗ.ΤΕΡΑΣΤΙΟΝ ΠΡΟΣΟΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΛΙΓΟ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή σου μέρα Τόνια!

    Σε ευχαριστώ πολύ για αυτή την όμορφη συζήτηση!
    Θα κρατήσω τα λόγια σου και θα τα σκεφτώ πολύ.
    Ωστόσο, κάποιες φορές πρέπει να βρίσκουμε τις ισορροπίες.
    Ναι, να προσπαθήσω , και μάλιστα πολύ, ναι, να ρίξω τον εγωισμό μου, και μάλιστα πολύ, αλλα να έχει κάποια ουσία. Κάπου πρέπει να βάζουμε όριο. Γιατί κάποιες φορές η υπερπροσπάθεια, εκλαμβάνεται απο τον απέναντί μας ως παραδοχή, οτι εμείς φταίμε για όλα, και επαναπαύεται στην λάθος στάση του.. Αρα, μπορεί να του κάνουμε και κακό.
    Μακάρι να έχουμε την διάκριση να βρίσκουμε την λεπτή αυτή ισορροπία στις σχέσεις μας με τους άλλους..
    Είναι αυτό που είπες: Να είμαστε δίκαιοι. Όχι μόνο απέναντι στους άλλους , αλλα και απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό. Θα δουλέψω σε αυτό... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άν η υπερπροσπάθεια αυτή εκλαβμάνεται απο τον άλλο ώς παραδοχή και ότι εμείς φταίμε για όλα ,ακόμα και αν δεν φταίμε ε τότε ίσως ο άλλος αυτός δεν ξέρει να διακρίνει και να εκτιμάει πράγματα.Άρα καταλήγουμε στην αρχική φράση ότι ίσως δεν αξίζει να είναι στην ζωή μας και γι΄αυτο ίσως τελικά δεν είναι..........!!!!!!και ΜΕΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχεις δίκιο Τόνια!
    Μόλις αποδείξαμε την αρχική σου θέση!! ;-)
    Όμορφο μοίρασμα αυτή η συζήτηση...και πολύ εποικοδομητικό!
    Να περνάς όμορφα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή