Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

In the name of love




In the name of love.....





Οι περισσότερες γυναίκες σήμερα τα θέλουμε όλα αμέσως και γρήγορα. Αναζητάμε τον τρελό έρωτα, αλλά και το γάμο, το παιδί, την ασφάλεια, την ελευθερία στη δουλειά μας και το άνοιγμα στο κόσμο, την πίστη, τη μονογαμία από τον άλλο αλλά και την ελευθερία να μπορούμε να φλερτάρουμε. Όλα αυτά σε ένα καλάθι μας κάνει το φορτίο βαρύ και πολλές φορές μπερδευόμαστε τόσο πολύ στις επιθυμίες μας χωρίς να ξέρουμε πραγματικά τι είναι αυτό που μας κάνει ευτυχισμένες.

Σήμερα θέλω να γράψω μόνο για τον έρωτα και την αγάπη.

Ο Νεύτωνας επίσης αναζητούσε το νόμο του έρωτα, θεωρούσε ότι οι πλανήτες όπως και οι άνθρωποι έλκονται, “αγαπιούνται”.
Ο “έρωτας” και η “αγάπη” που αποφασίζουν να συμβιώσουν για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σαν τους σχοινοβάτες πάνω στο σχοινί. Για τους θεατές από κάτω το εγχείρημα φαίνεται δύσκολο και πολλές φορές ακατόρθωτο. Κι όμως κάποια στιγμή έρχεται η ισορροπία και περνάς από την άλλη πλευρά. Συνεχίζεις να γυμνάζεσαι, να μαθαίνεις, να ζεις, να απορρίπτεις, να δέχεσαι, ώστε να μπορέσεις ξανά να περάσεις από την άλλη πλευρά του σχοινιού πιο σοφός, πιο σίγουρος και πιο ευτυχισμένος.
Έτσι είναι η ζωή πήγαινε – έλα, δώσε -πάρε, όχι -ναι. Το σίγουρο είναι ότι έχει πιο πολύ ενδιαφέρον όταν έχεις κάποιον σχοινοβάτη μαζί.

Σχοινοβάτη (μου) Χρόνια μας πολλά, έχουμε ακόμα αρκετά μίλια να διανύσουμε…

2 σχόλια:

  1. Νομίζω οτι τα ειπες ολα!!!Με αντιπροσωπεύουν απόλυτα!!!Χρονια σας Πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ RIRI.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΣΤΙΧΟΥΣ:ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΠΗΓΑΙΝΕ - ΕΛΑ,ΔΩΣΕ -ΠΑΡΕ,ΟΧΙ -ΝΑΙ.ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΧΟΙΝΟΒΑΤΗ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή